top of page

Docenten

clouds-4907646_1920_edited.jpg

Het programma en de begeleiding aan de studenten tijdens Interreligieuze Leergang 'Al het Goede' is in handen van de (vaste) staf. De staf staat onder leiding van oprichtster Rev. Joan ElkerboutDe staf verzorgt programma-onderdelen die aansluiten op de religie of andere wijsheidstraditie die in dat weekend centraal staat, of die passen bij het thema van het weekend. Tevens is de procesbegeleiding door heel de leergang heen in handen van de staf. 

Maak hier kennis met de staf:

De Leergang wordt inhoudelijk mede vorm gegeven door een inspirerend team van gastdocenten. Met betrekking tot de religies en andere wijsheidstradities die op het program staan, streven we ernaar om zoveel mogelijk docenten te betrekken die geworteld zijn in deze religies en wijsheidstradities. Zij laten ons op een inhoudelijke, verdiepende en ervaringsgerichte wijze kennismaken met hun specifieke religie of traditie. Via theorie, oefeningen, rituelen, meditaties en dialoog worden we letterlijk de traditie mee ingenomen waardoor werkelijke verdieping, inzicht, begrip, inspiratie en gefundeerde kennis kan ontstaan over de diepere essentie die iedere religie en traditie in zich heeft en wat in beginsel de mystieke kern vormt.

Maak hier kennis met de gastdocenten:

Het team van gastdocenten staat grotendeels vast. Echter, afhankelijk van agenda’s, verhinderingen, planningen en nieuwe ontmoetingen kunnen er variaties, aanvullingen of wisselingen plaatsvinden.

bottom of page