top of page
people-5365324_1920_edited.jpg

Kennismaken

clouds-4907646_1920_edited_edited.jpg

Ben je geïnteresseerd geraakt in Interreligieuze Leergang Al het Goede? Dan wil je vast graag een idee krijgen over wie wij zijn en wat je inhoudelijk kunt verwachten. Je bent dan ook van harte uitgenodigd om kennis te komen maken tijdens de Open Dag!

De Open Dag vindt plaats op:

 

Zaterdag 10 december 2022

van 10.00 - (ca.) 17.00 uur

te Aalst-Waalre

(vlak onder Eindhoven)

Deze Open Dag wordt georganiseerd in de vorm van een retraitedag, waarbij we een programma aanbieden, waardoor u een goed idee krijgt over wat de leergang inhoudt.

 

Deze bijzondere retraitedag organiseren we ook, om je de mogelijkheid te geven om andere geïnteresseerden te ontmoeten en op deze manier een idee te krijgen met wat voor groep je langere tijd op zal gaan trekken! Ook dat zal een idee geven over de ervaring die de leergang belooft te zijn!

Ken je mij?

 

Het programma heeft als titel meegekregen ‘Ken je mij?’. Een titel verwijzend naar het thema ‘kennismaking’ met de leergang, met elkaar, met wat interspiritualiteit is, en wellicht in diepere zin ook met jezelf. We zullen vooral in gesprek gaan met elkaar. De ene keer als verdere kennismaking, de andere keer als een reflectie op een korte documentaire, om het voort te zetten op een creatieve wijze. Ook muziek komt daarbij aan bod, waaronder – uiteraard – het lied van Huub Oosterhuis, dat velen kennen doordat zijn dochter Trijntje het ook zingt. Het wordt een gevarieerd programma, dat een aardige afspiegeling is van het programma van de leergang zelf.

 

Voor de lunch zullen we zorgen voor een pan soep. Daarbij vragen we jullie iets te eten mee te nemen om met de anderen te delen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld stokbrood met kruidenboter, tapenade of andere smeersels, salades, hartige taarten, sandwiches, etc.

 

Kosten? We vragen aan het eind van de dag een vrijwillige bijdrage (naar eigen inzicht of draagkracht) als tegemoetkoming in de onkosten.

 

Wil je erbij zijn? Laat ons dit dan weten via onderstaande knop. We kijken uit naar de ontmoeting.

Uiteraard is het ook mogelijk om persoonlijk kennis te maken via een individueel gesprek (live, telefoon- of online) en je vragen te stellen. Als hier je voorkeur naar uitgaat, stuur ons dan even een mailtje.

Tevens zullen er na 10 december nog enkele mogelijkheden gepland worden om kennis te maken via een bijeenkomst op een zaterdag- of zondagmiddag, of online. Houd daarvoor de website of facebook/instagram in de gaten, of stuur ons een mailtje als je er over op de hoogte gehouden wilt worden.

bottom of page